Over

Mr. F.D. van Damme

T: 0251-272 378

F: 0251-226 335

damme@vandamme-advocatuur.nl

Nanne heeft, gedurende zijn studie Nederlands Recht aan de Universiteit van Amsterdam tevens, jeugdrecht gestudeerd aan de Universiteit van Essex, Engeland. Tijdens zijn studie heeft hij zich gespecialiseerd in arbeidsrecht en jeugdrecht.

Zijn specialisaties heeft hij verder kunnen uitdiepen in de functies van:

juridisch medewerker bij DAS Rechtsbijstand;

Bedrijfsjurist bij CSU Total Care

Proces jurist bij FNV.

Nanne is gecertificeerd scheidingsmediator en tevens als docent voor de leergang ‘Kinderen en Echtscheiding’ verbonden geweest aan De Nederlandse Academie voor Integratieve Counseling & Coaching te Amsterdam.
Nanne heeft op nationaal en internationaal niveau gepresteerd in de rugby- en schermsport. De gedrevenheid om het doel te bereiken ziet u ook terug bij Van Damme Advocatuur.

Meer over de Rechtsgebieden

Reviews

“Nanne van Damme heeft mij uitstekend geholpen. De communicatie en het advies was snel en adequaat. Nanne was strategisch, geduldig en wist de juridische taal en stappen zo te verwoorden dat ik het als leek goed kon volgen. Het resultaat was uitstekend! Ik raad iedereen Nanne van Damme aan.”

Marc Hulskes – 16/09/2019

“Nanne has helped me with some complex family matters and showed to be both creative in his approach as well as determined to provide the best outcome for me as his client. Nanne has helped me in several cases. If needed I would not hesitate to ask him again.”

Karin Thomassen

“Nanne heeft mij gedurende drie jaar bijgestaan als raadsheer in een zaak op het gebied van personen en familierecht.
In deze periode heb ik Nanne leren kennen als een strateeg met kennis van zaken. Het eindresultaat verliest hij nooit uit het oog en hij kent zijn dossiers goed. Hij maakt de juiste keuzes, die het resultaat op termijn waarborgen. In deze prestige zaak hebben we alles gewonnen wat er te winnen viel. Als mens en raadsheer heb ik Nanne hoog staan.”

Bart Smit

Wil je meer weten over wat Van Damme voor jou kan betekenen?