Rechtsgebieden

Personen en Familierecht

Rechtsgebieden

Nanne heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

Personen en Familierecht

Echtscheidingen, alimentatiezaken, omgangsregelingen

Mediation

Ouderschap en erkenning

Jeugdbeschermingsrecht

Internationaal privaatrecht

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Personen- en familierecht

Kwesties op het gebied van familierecht zijn altijd emotioneel en moeten goed worden geregeld, zodat het contact met de ex-partner en uw kinderen in de toekomst mogelijk blijft. Bij echtscheiding treedt mr. Nanne van Damme op als gecertificeerd scheidingsmediator of als advocaat mocht bemiddeling toch niet mogelijk zijn. Mr. Van Damme is gecertificeerd mediator.

Heeft u andere problemen in de persoonlijke of familiesfeer, dan sta ik u ook graag bij. Indien u een specifieke vraag heeft, kunt u ons contactformulier invullen of een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Wij beschikken over deskundigheid en ervaring op de volgende aandachtsgebieden:

echtscheiding;

scheidingsmediation;

beëindiging geregistreerd partnerschap;

huwelijkse voorwaarden;

gezag, omgangsregeling en ondertoezichtstelling;

alimentatie;

verdeling pensioenaanspraken;

adoptie en stiefouderschap;

erkenning/ontkenning vaderschap;

boedelverdeling;

onder curatele stelling;

naamswijziging.

Meer over Mr. F.D. van Damme

Reviews

“Nanne van Damme heeft mij uitstekend geholpen. De communicatie en het advies was snel en adequaat. Nanne was strategisch, geduldig en wist de juridische taal en stappen zo te verwoorden dat ik het als leek goed kon volgen. Het resultaat was uitstekend! Ik raad iedereen Nanne van Damme aan.”

Marc Hulskes – 16/09/2019

“Nanne has helped me with some complex family matters and showed to be both creative in his approach as well as determined to provide the best outcome for me as his client. Nanne has helped me in several cases. If needed I would not hesitate to ask him again.”

Karin Thomassen

“Nanne heeft mij gedurende drie jaar bijgestaan als raadsheer in een zaak op het gebied van personen en familierecht.
In deze periode heb ik Nanne leren kennen als een strateeg met kennis van zaken. Het eindresultaat verliest hij nooit uit het oog en hij kent zijn dossiers goed. Hij maakt de juiste keuzes, die het resultaat op termijn waarborgen. In deze prestige zaak hebben we alles gewonnen wat er te winnen viel. Als mens en raadsheer heb ik Nanne hoog staan.”

Bart Smit

Wil je meer weten over wat Van Damme voor jou kan betekenen?